ميزة جدول التنقل

جدول التنقل

طريقة عمل الكبده الاسكندراني #وصفات_عيد_الأضحى

طريقة عمل الكبده الاسكندراني #وصفات_عيد_الأضحى  
الطريقه:

بتفصصي توم كتير ومن المفروض ان اصل الكبده الاسكندراني تكون حاميه ومشطشطه�� فبتقطعي فلفل كتير حامي ولو مش عوزاها حاميه هتستبدليه بفلفل رومي
تحطي التوم عالفلفل وتعصري عليهم ليمون وعليهم ملح وفلف اسود وكمون وكزبره ناشفه مطحونه
تقطي الكبده شرايح رفيعه جدا
تحطي نص التتبيله الي عملتيها على الكبده وتغطها وتشليها اقل شيء ساعه
وقت التسويه تحطي فالطاسه سمنه وزيت كميه مش قليله للتشويح او ممكن زيت بس واول ما يسخن تحطي نص التتبيله الي كنتي شيلاها على جنب هتمشي ريحه خطيره جدا
اوعي تضعفي خليكي قويه وكملي في طريقك 😂هتقلبي تقلبتين تشويح بس ميتغيريش لون النوم وبعد كده هتنزلي بالكبده المتبله في نفس الطاسه وعلى نار عاليه مع تقليب مستمر
حتى تمام النضح وفي الاخر ممكن لمزيد من الاثاره والتشويق والطعم الاسكندراني المميز اعصري عليها شويه ليمون
وحطيها فالعيش الفينو وجنبها مخلل وسلطه طحينه

ملاحظات للحصول على كبده ممتازه
تكون حجم الطاسه مناسب واكبر من كميه الكبده
النار العاليه هتخلي الكبده متنزلش ميتها بس حذاري انها تنشف منك وتستوي زياده عن اللزوم

إرسال تعليق

0 تعليقات